Prototype

Med fokus på hurtig responstid og prisoptimering vejleder vi om konstruktion af prototyper

Vi forstår værdien af hurtig responstid og effektiv prissætning. Når vores kunder fremviser en tegning, ved vi, at levering af den færdige prototype ofte skal ske hurtigst muligt.

Små ændringer kan have stor betydning for fremstillingsomkostningerne, og vores tilgang er at effektivisere den samlede produktionsproces. Derfor tilbyder vi prototyper, der kan fremstilles i kun et enkelt eksemplar, og vejleder vores kunder om fastsættelse af tolerancer, der kan være med til at tids- og prisoptimere det pågældende emne.

Læs mere om, hvordan vi sikrer kvalitet og dokumentation

Engagerede og dygtige medarbejdere hos Finmekanisk Fabrik

Stor ekspertise giver hurtig responstid

Vi har mange års erfaring med kompleksitet og krav på tværs af produktionsmiljøer. Det gør det muligt for os at forkorte processen fra prototype til serieproduktion. Gennem en tæt dialog med vores kunder om emnets formål og funktion, eliminerer vi en række mulige fejl. Den endelige udformning optimeres, og produktionsprocessen bliver kortest muligt.

Læs mere om vores produktion og muligheder for efterbearbejdning her

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.