Montage

Med stor ekspertise i mekanisk montage tilbyder vi at effektivisere den samlede leverance gennem styring af hele flowet – fra start til slut

Som totalleverandør tilbyder vi at udføre montage af komponenter til alle typer industrier.

Siden 1973 har vi hos Finmekanisk Fabrik været førende samarbejdspartner og producent af komponenter til et bredt udsnit af den danske og internationale industri. Vi har stor ekspertise i mekanisk montage i et støvfrit miljø, hvor kvalitetskravene er ekstremt høje samt solid erfaring med montage af instrumenter og komponenter til medicinal- og fødevareindustrien.

Se mere om vores kvalitetsafdeling

Engagerede og dygtige medarbejdere hos Finmekanisk Fabrik

Effektiv styring frigiver værdifuld tid

Ved at samle produktionen fra flere leverandører til én færdigmonteret del, reduceres mange varenumre til ét. Det forenkler den interne administrationsproces og frigiver tid hos vores kunder til at arbejde med deres kernekompetencer.

Vi tilbyder effektiv flowstyring i forbindelse med indkøb af delkomponenter og pakker de færdige komponenter i den endelige emballage, så varen kan gå direkte ind på kundernes lager. Desuden tilbyder vi også at færdigmontere og teste emner inden levering i henhold til kundespecifikationer og krav.

Læs mere om vores produktion af komponenter

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.