Kvalitet

Med sans for detaljen er vores kvalitetsafdeling med til at sikre, at de færdige emner leveres i den aftalte kvalitet, til aftalt tid og med den rette dokumentation

Kvalitet og finish på komponenter er afgørende for ensartet produktion – uanset industri.

For at kunne leve op til de høje krav til toleranceniveauer, benytter vi kun det nyeste kvalitetsmålingsudstyr, der er kalibreret af certificerede samarbejdspartnere. Første emne måles 100 % igennem, og under produktionen sker der en løbende kontrol, som sikrer, at toleranceniveuaer overholdes. Afslutningsvis rengøres slutemnet med ultralyd i et fuldautomatisk og alkoholbaseret vaskeanlæg.

Se mere om vores services inden for produktion her

Maskinpark hos Finmekanisk Fabrik

Dokumentation af interne processer sikrer den højeste kvalitet

Både vores manuelle og CNC-styrede maskinpark er opdateret ud fra gældende standarder, og vi producerer komponenter af højeste kvalitet til enhver industri. Vi er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi har styr på processerne fra start til slut i produktionen, og der altid produceres en ensartet høj kvalitet. Og vi leverer selvfølgelig tilhørende dokumentation, hvis det ønskes.

Se oversigt over vores maskinpark her

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.