Om os

Vi er Finmekanisk Fabrik

Siden 1973 har vi hos Finmekanisk Fabrik været førende partner og producent af mekaniske komponenter til et bredt udsnit af den danske og internationale industri.

Finmekanisk Fabrik er en dansk, familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1973 af Arne Rasmussen. I dag er René Rasmussen 2. generation ved roret og selvom der er kommet nye kræfter til, så arbejder vi stadig efter de samme værdier: Vi skal være på forkant med den teknologiske udvikling og vi vil ikke acceptere en kvalitet ringere end 100 %.

Rygraden i Finmekanisk Fabrik er vores medarbejderstab, der besidder den nødvendige erfaring og evne til at tænke nyt. Det har gjort os i stand til at blive ved med at levere produkter af højeste kvalitet og finish. Ligeledes er vores maskinpark altid opdateret efter gældende standarder. Derudover er vi ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at du som kunde altid kan regne med, at vi leverer den rette kvalitet til den aftalte tid.


Lad os tage en snak om dit projekt

Vil du høre mere om vores produktion, levering og montering af mekaniske komponenter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Din totalleverandør af mekaniske komponenter

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.