Lager og levering

Med solid lagerkapacitet af færdigproducerede kundeemner og stort råvarelager i gængse dimensioner, imødekommer vi det stigende behov for hurtig levering

Med egen vognmand kan vi tilbyde både hasteleveringer og dag-til-dag levering baseret på rammeaftaler og vores kunders behov.

Som følge af en stigende efterspørgsel på vores ydelser valgte vi i 2019 at udvide vores lagerkapacitet med et 300 m2 klimakontrolleret højlager, så vi altid har plads til færdigproducerede emner. Derudover har vi et stort råvarelager, der kombineret med vores samarbejde med europæiske leverandører, sikrer at vi kan reagere hurtigt på vores kunders ordrer og opretholde den høje kvalitet og effektive service, som siden 1973 har kendetegnet Finmekanisk Fabrik.

Se mere om vores produktion af komponenter

Motage hos Finmekanisk Fabrik

Kort proces fra tegning til levering af emner

Vores målsætning er at skabe værdi for vores kunder med just-in-time-levering og kundetilpassede lager- og logistikløsninger, der reducerer administrative ressourcer og udviklingsomkostninger. Emnerne kan produceres på én gang eller fordeles periodisk og leveres med aftalt frekvens, de nødvendige certificeringer samt godkendelser. Hvis der er behov for det, tilbyder vi også at færdigmontere og teste emner inden levering i henhold til kundespecifikationer og krav.

Se mere om vores muligheder for montage

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.