Ydelser

Hurtig levering af komponenter ud fra dine specifikationer og krav

Lige fra modtagelse af din ordre til endelig levering, har vi fuld kontrol over processen og vi tilbyder altid hurtig levering.

Som totalleverandør med egen montageafdeling kan vi udføre montage af mekaniske komponenter til flere industrier. Vi har blandt andet stor erfaring med montage af instrumenter og komponenter til medicinal- og fødevareindustrien samt renrumsmontage i klasse 2.

Levering af alt fra prototyper til masseproduktion

Som 100 % ordreproducerende underleverandør-virksomhed, leverer vi alt fra prototyper til masseproduktion og hastesager. Vi er specialister i spåntagende bearbejdning af stort set alle materialer, lige fra syrefast rustfrit stål til messing, aluminium samt plastmaterialer.

Kontrol over hele processen – fra ordre til levering

Vi tilbyder effektiv styring af flow i forbindelse med indkøb til delkomponenter og pakker komponenterne i din emballage, så varen kan gå direkte ind på dit lager. Hertil tilbyder vi også at færdigmontere og teste alle emner ved levering i henhold til dine specifikationer og krav.

Hurtig levering fra eget lager

Med stor lagerkapacitet har vi altid de mest gængse standardmaterialer på lager, hvilket gør os i stand til at reagere hurtigt på din forespørgsel og producerer efter dine tegninger og specifikationer. Ved genbestilling reduceres opstillingstiden, da vi opbevarer alle oplysninger om tidligere fremstillede emner.


Lad os tage en snak om dit projekt

Vil du høre mere om vores produktion, levering og montering af mekaniske komponenter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Din totalleverandør af mekaniske komponenter

Komponenter i højeste kvalitet ud fra dine krav

Som totalleverandør med egen montageafdeling, har vi fuld kontrol over processen – lige fra modtagelse af din ordre til endelig levering.

Få komponenter i højeste kvalitet
  • Prototype
  • Montage
  • Kvalitet
  • Produktion
  • Lager
  • Levering
ISO 9001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav.