Ydelser

Hurtig levering af komponenter ud fra dine specifikationer og krav

Lige fra modtagelse af din ordre til endelig levering, har vi fuld kontrol over processen og vi tilbyder altid hurtig levering.

Som totalleverandør med egen montageafdeling kan vi udføre montage af mekaniske komponenter til flere industrier. Vi har blandt andet stor erfaring med montage af instrumenter og komponenter til medicinal- og fødevareindustrien.

Om os

Kvalitet

Med sans for detaljen er vores kvalitetsafdeling med til at sikre, at de færdige emner leveres i den aftalte kvalitet, til aftalt tid og med den rette dokumentation.

Læs mere om kvalitet

Lager og levering

Med solid lagerkapacitet til færdigproducerede emner samt stort råvarelager i gængse dimensioner, imødekommer vi det stigende behov for hurtig levering.

Læs mere om lager og levering

Nyt højlager på fabrikken i Vordingborg - Finmekanisk Fabrik
Motage hos Finmekanisk Fabrik

Montage

Med stor ekspertise i mekanisk montage tilbyder vi at effektivisere den samlede leverance gennem effektiv styring af flow fra indkøb, montage, test og dokumentation.

Læs mere om montage

Produktion

Fra prototyper til masseproduktion. Vi tilbyder fremstilling af alle typer komponenter med hurtig levering og fokus på detaljen.

Læs mere om produktion

Engagerede og dygtige medarbejdere hos Finmekanisk Fabrik
Fremstilling af prototyper hos Finmekanisk Fabrik

Prototype

Med fokus på hurtig responstid og prisoptimering vejleder vi om udvikling, konstruktion og produktion af prototyper.

Læs mere om prototype

Materialer

Høje kvalitetskrav og hurtige leveringstider kræver lagerføring af et bredt sortiment af certificerede materialer i højeste kvalitet.

Læs mere om materialer

Materialer hos Finmekanisk Fabrik

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.