Udvidet lagerkapacitet giver forbedret kundeservice

Med et nyt højlager på vores fabrik i Vordingborg har vi nu mulighed for større lagerkapacitet.

Som følge af vækst og en stigende efterspørgsel på vores ydelser, valgte vi at udvide vores lagerkapacitet, så vi altid har plads til at have færdigproducerede emner på lager. Dermed kan vi reagere hurtigt på vores kunders ordrer og opretholde den høje kvalitet og effektive service, som siden 1973 har kendetegnet Finmekanisk Fabrik.

Hurtig process fra vores lager til dit lager

Fra vores lager tilbyder vi hurtig produktion ud fra kundespecifikke tegninger og vi pakker komponenterne i din emballage, så varen kan gå direkte ind på dit lager. Hertil tilbyder vi også at færdigmontere og teste alle emner ved levering i henhold til dine specifikationer og krav.

Moderne og alsidig maskinpark

Vores maskinpark er opdateret ud fra gældende standarder, så vi altid kan tilbyde komponenter af høj kvalitet og hurtig service på din forespørgsel.

Din totalleverandør af mekaniske komponenter

Komponenter i højeste kvalitet ud fra dine krav

Som totalleverandør med egen montageafdeling, har vi fuld kontrol over processen – lige fra modtagelse af din ordre til endelig levering.

Få komponenter i højeste kvalitet
  • Prototype
  • Montage
  • Kvalitet
  • Produktion
  • Lager
  • Levering
ISO 9001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav.