Udvidet lagerkapacitet giver forbedret kundeservice

Med et nyt højlager på vores fabrik i Vordingborg har vi nu mulighed for større lagerkapacitet.

Som følge af vækst og en stigende efterspørgsel på vores ydelser, valgte vi at udvide vores lagerkapacitet, så vi altid har plads til at have færdigproducerede emner på lager. Dermed kan vi reagere hurtigt på vores kunders ordrer og opretholde den høje kvalitet og effektive service, som siden 1973 har kendetegnet Finmekanisk Fabrik.

Hurtig process fra vores lager til dit lager

Fra vores lager tilbyder vi hurtig produktion ud fra kundespecifikke tegninger og vi pakker komponenterne i din emballage, så varen kan gå direkte ind på dit lager. Hertil tilbyder vi også at færdigmontere og teste alle emner ved levering i henhold til dine specifikationer og krav.

Moderne og alsidig maskinpark

Vores maskinpark er opdateret ud fra gældende standarder, så vi altid kan tilbyde komponenter af høj kvalitet og hurtig service på din forespørgsel.

Din totalleverandør af mekaniske komponenter

Brug for mere viden? Udforsk dine muligheder hos Finmekanisk

Lad os tage en snak om dit projekt

Så send os en e-mail, giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret med relevante nyheder.

ISO 9001:2015-certificeret ISO 14001:2015-certificeret

Din garanti for høj kvalitet

Vi er ISO 9001-certificeret, som er en international standard for, at vi leverer produkter, der opfylder kundekrav samt relevante lov- og myndighedskrav. Samtidig understreger vores ISO 14001-certificering vores store engagement i ansvarlig miljøstyring.